Останній дзвоник 2024

31 травня для учнів 1-11-х класів в Ліцеї відбулося традиційне свято «За честь школи» та свято Останнього дзвоника. Привітати учнів та вчителів завітав співголова Ради Ліцею Щербань Юрій Юрійович. Директор Ліцею Ганна Віталіївна Ломаковська підвела підсумки навчального року та вручила найкращим учням грамоти, подяки і дипломи за успіхи у навчанні, спорті, активну участь у житті Ліцею та волонтерській діяльності. Першокласники порадували випускників віршами, побажали їм успіхів у дорослому житті.

Відмінниця, призерка предметних олімпіад та конкурсу МАН, випускниця Г. Чуваєва за традицією передала символічний Ключ від Країни Знань учениці 10-А класу М. Шалай. Почесне право надати останній дзвоник отримали учень 11-А класу Н. Михайлик та учениця 1-А класу К. Пацай. Традиційно на святковій лінійці було оголошено результати конкурсу «Клас року - 2024». І призове місце розділили учні 9-А класу (класний керівник Н. Дубова) та учні 11-А класу (класний керівник Л. Йолкіна).

Свято завершилось традиційним Коридором Квітів центральними сходами з 4 до 1 поверху, де всі учні Ліцею вітали випускників та дарували їм букети квітів!

КОРИДОР КВІТІВ (ВІДЕО)



Ліцей Інформаційних Технологій №79