Інтелектуально-розважальна гра-квест «Вундеркіндери»

 9 листопада учні 3-А класу  Ліцею разом з представниками 10 інших закладів освіти Печерського району брали участь в інтелектуально-розважальній грі- квесті «Вундеркіндери».

Мета гри: підвищення мотивації до навчання, стимулювання пізнавального інтересу у дітей, розвиток логічного мислення,  виховання культури спілкування та товариськості.

Ліцеїсти, мандруючи локаціями, виконували цікаві завдання. Маршрутний лист складався з 5 стежин: спортивної, математичної, мовної, мистецької, патріотичної. До кожного наступного етапу потрібно було рухатися за жовтими стрілками.

У спортивному конкурсі потрібно було подолати смугу перешкод. На математичній стежині учасників чекали запитання логічного змісту. Мовний конкурс передбачав знання українських казок (впізнати за малюнком) та добір синонімів до запропонованих слів.  У мистецькій галереї змішували фарби, щоб отримати заданий колір, впізнавали музичний твір після прослуховування; малювали відгадки до загадок. На станції «Моя Україна» складали з пазлів карту України, називали відомих спортсменів та вид спорту, в якому вони досягли успіху.

Завершився захід спільним флешмобом та нагородженням учасників.

 Склад команди: Д.Ластовенко, А. Бокач , К. Іордатьєв, Ф.Єрмілов, В. Устименко

 Керівник команди - О.Нагорна



Ліцей Інформаційних Технологій №79