День Ліцею

22 грудня традиційно учні та педагогічний колектив відсвяткували День народження Ліцею та перегорнули 117-ту сторінку в славному літописі освітнього закладу. Свято пройшло з чітким дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19.

В цей день до лав ліцеїстів було урочисто прийнято учнів 5-х класів, які презентували свої класні колективи. Нові учні та новопризначені вчителі окремими групами відвідали Музей історії Ліцею.

Закінчилося свято урочистим заходом, на якому директор Ліцею Ганна Ломаковська та керівник проєктів Благодійного Фонду "Фонд Освітніх Ініціатив Олександра Кардакова" Вікторія Кучеровська привітали вчителів та ліцеїстів зі святом та традиційно нагородили Подяками та цінними подарунками призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Міжнародних олімпіад та конкурсів, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та вчителів, які підготували цих учнів.

 

 

 

 

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79