Ліцей приймає освітян Маріуполя

24 вересня з метою обміну педагогічним досвідом до Ліцею завітала делегація освітян із Маріуполя на чолі з Ольгою Попазовою, - директором ЗЗСО № 7 м. Маріуполя. На базі даної школи буде створена перша в Україні загальноосвітня  IT-школа, в якій до стандартної освітньої програми додадуть профільні предмети з інформатики та програмування, облаштують сучасні цифрові зони, а практичні заняття проводитимуть не лише педагоги, але й представники IT-компаній.

Директор Ліцею Ганна Ломаковська  щиро привітала гостей, познайомила їх із новаціями у сфері використання цифрових технологій в освітньому процесі, діяльністю нашого освітнього закладу, з навчальними досягненнями на міжнародному рівні та позакласною роботою, розповіла про досвід співпраці Ліцею з ВНЗ та ІТ-компаніями. З метою обміну педагогічним досвідом, заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Русак надала інформацію щодо формування навчального плану Ліцею, особливостей навчальних програм, додаткових курсів та факультативів. Заступник директора з навчально-виховної роботи Геннадій Найман познайомив  освітян з організацією роботи в Ліцеї щодо підтримання в належному стані комп’ютерного парку закладу, особливостей застосування різноманітного програмного забезпечення в освітньому процесі, забезпечення доступу до мережі Інтернет.

На завершення свого візиту маріупольські гості поділилися своїми враженнями від побаченого в Ліцеї, подякували  за щиру гостинність та запросили до подальшої співпраці між закладами.


 

 

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79