Традиційне Свято "За честь школи" та Свято "Останнього дзвоника" у Ліцеї

27 травня для учнів 1-А та 11-х класів в Ліцеї традиційне Свято Останнього дзвоника було проведено на подвір’ї Ліцею. Привітати зі святом учнів та вчителів завітав заступник голови Піклувальної Ради Ліцею Юрій Щербань. Директор Ліцею Ганна Ломаковська підвела підсумки навчального року та вручила випускникам грамоти, подяки та дипломи за успіхи у навчанні, спорті та культурному житті Ліцею. Першокласники Ліцею порадували випускників віршами, побажали їм успіхів у дорослому житті.

Талановитий випускник Ліцею, призер олімпіад з базових предметів Д. Максименко за традицією передав Ключ від Країни Знань учениці 10-Б класу А. Огієвській. Право дати останній дзвоник отримали учень 11-Б класу М. Токарь та учениця 1-го класу К. Шпилюк.

Для ліцеїстів 2-10-х класів, дотримуючись Регламенту роботи Ліцею на період адаптивного карантину, останній дзвоник пролунав 28 травня та традиційно відбулося Свято «За честь школи».

Директор Ліцею під час радіолінійки підвела підсумки навчального року, оголосила учнів, що отримали грамоти, подяки та дипломи за успіхи у навчанні, спорті та культурному житті Ліцею. Традиційно на святковій радіолінійці було оголошено результати конкурсу «Клас року-2021»: І місце - 10-Б клас (класний керівник І. Ходжаян), ІІ місце – 6-Б клас ( класний керівник - М. Галатинюк).

 

 

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79