День Ліцею

18 грудня традиційно учні та педагогічний колектив відсвяткували День народження Ліцею та перегорнули 116-ту сторінку в славному літописі освітнього закладу. Свято пройшло з чітким дотриманням вимог листа МОН № 1/9-488 від 28.08.20 року «Про неухильне дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50».

Нові учні та вчителі окремими групами відвідали Музей історії Ліцею.

В Ліцеї традиційно відкрили Майстерню Діда Мороза, на якій учні початкової школи презентували виставку дитячих робіт «Зимовий вернісаж».

Також в цей день до лав ліцеїстів було урочисто прийнято учнів 5-х класів, які презентували свої класні колективи online. Закінчилося свято урочистою online-лінійкою, на якій директор Ліцею Ганна Ломаковська та голова Благодійного Фонду "ФОНД ОСВІТНІХ ІНІЦІАТИВ" Надія Олександрівна Омельченко привітали вчителів та ліцеїстів зі святом та традиційно нагородили Подяками та цінними подарунками призерів Міжнародних олімпіад та конкурсів, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та вчителів, які підготували цих учнів.



Ліцей Інформаційних Технологій №79