«Таємничий Київ» очима ліцеїстів

У світі ще й досі багато незбагненного, і Київ не є виключенням. Наше стародавнє місто й сьогодні сповнене містики і таємниць.

Щоб розгадати ці загадки учні 8-Б класу нашого Ліцею разом із класним керівником Бодруновою Н.В. вирушили на краєзнавчу пішохідну екскурсію Києвом. Коли діти слухають дивні історії про події давнини і в той же час бачать місця, де ці події відбувалися, перебуваючи там, де жили найвідоміші історичні персонажі – мимоволі відбувається створення образу події і народжується любов до рідного міста.Під час екскурсії ліцеїстам відкрилися секрети минулого, всі разом намагалися розгадати загадки сьогодення, дізнавалися нове про знайомі місця, поглянувши на них під іншим кутом зору.

Учні знайшли невідомий вхід до Софійського собору, визначали час за Сонячним годинником, загадували бажання біля незвичайних пам’ятників, де старовина примхливо переплітається із сучасним вуличним мистецтвом.

Завдяки цій пізнавальній екскурсії ліцеїсти здійснили подорож крізь час до стародавніх витоків столиці, залишили приємні враження від побаченого та почутого.

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79