Екскурсія до Державної пожежно-рятувальної частини

У рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності та з нагоди святкування Дня рятувальника, учні 5-6-х класів Ліцею відвідали Державну пожежно-рятувальну частину № 12 Печерського району ГУ ДСНС України у м. Києві.

Під час екскурсії учням нагадали правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, ознайомили з пожежно-рятувальною справою. Окремо зупинились під час заходу і  на темі вибухонебезпечних предметів. Рятувальники навчили ліцеїстів першочерговим діям у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, які служби слід викликати в такій ситуації. Працівники ДСНС розповідали, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

Найбільше ліцеїстам запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Вони фотографувались поруч з технікою та оглядали костюми, в яких працюють пожежні.

По закінченню екскурсії класні колективи разом із учителями привітали весь особовий склад пожежно-рятувальної частини № 12 із їх професійним святом та щиро побажали їм якомога менше тривожних викликів.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість професії  вогнеборця. Дякуємо співробітникам пожежної частини № 12  за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!




Ліцей Інформаційних Технологій №79