Європейський тиждень спорту. Зустріч з Романом Вірастюком.

 11 жовтня в Ліцеї відбулася зустріч з видатним українським легкоатлетом, штовхачем ядра, бронзовим призером чемпіонату Європи 1994 року, чотирикратним срібним медалістом Кубка Європи й учасником трьох Олімпійських Ігор, директором Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді і спорту України Романом Вірастюком.

Під час зустрічі, яка була організована в рамках заходів з відзначення в Україні Європейського тижня спорту, ліцеїсти дізналися про історію та сучасність олімпійського руху, видатних українських спортсменів-олімпійців, життя та кар’єру професійних спортсменів тощо.

Роман Вірастюк поділився спогадами про свій довгий та цікавий шлях у спорті вищих досягнень, розповів про Олімпійські ігри та участь у них українських спортсменів, читав власні вірші.

Також ліцеїсти взяли участь у спортивній вікторині та дізналися про Європейський тиждень спорту, що проводиться щороку Європейською Комісією та до відзначення якого у цьому році вперше приєдналася й Україна.

Щоб зустріч запам’яталася надовго, Роман Вірастюк подарував активним учасникам вікторини іменні призи зі своїм автографом, сфотографувався напам’ять з учнями та вчителями Ліцею.



Ліцей Інформаційних Технологій №79