Дмитро Комаров – почесний гість Ліцею

7 червня до Ліцею завітав відомий мандрівник, ведучий проекту «Світ навиворіт», наш випускник - Дмитро Комаров. Він пройшовся кабінетами рідної школи, відвідав Музей історії Ліцею, зустрівся з учителями, які його навчали, пригадав своє шкільне життя та однокласників.

У дуже теплій родинній атмосфері пройшла зустріч Дмитра з учнями та вчителями Ліцею, під час якої він відкривав приголомшливі і маловідомі факти про країни, в яких побував, про те, як зважувався на різні надзвичайні випробування, що були, практично, на межі можливого. Занурюючись у неймовірні історії Дмитра Комарова, всі відчули наживо пульс планети – «Світ навиворіт».

Ми дізналися, як розпочиналася  робота ведучого над благодійним проектом «Чашка кави», завдяки якому важко хворі діти мають змогу доторкнутися до своєї мрії та розпочати складне лікування.

Бесіда була дуже захопливою, учні та вчителі задавали мандрівнику багато цікавих запитань. Зворушливою для всіх була мить, коли телеведучий  заспівав разом із ліцеїстами Гімн Ліцею, який досі пам’ятає.

Директор Ліцею Ганна Ломаковська вручила Дмитру Комарову Сертифікат №8  Члена клубу «ЕЛІТ@ Ліцею» та бонет, який символізує наш Ліцей.

На згадку про цю неймовірну зустріч всі отримали автографи та мали можливість сфотографуватися з Дмитром Комаровим.


 

 

 

 

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79