Команда Ліцею взяла участь у районному етапі XIII загальноміського конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті»

 

8 квітня команда нашого Ліцею взяла участь у районному конкурсі-фестивалі «Діалог держав: партнерство в освіті». Ліцей презентував країну Туреччину.

Напередодні фестивалю талановиті учні Ліцею взяли участь в українському етапі ХІV-го Міжнародного фестивалю мов та культур за сприяння Українсько - турецького культурного центру «Сяйво», що стало ще одним кроком для поглиблення транскордонного співробітництва.

Учасники команди ознайомили всіх присутніх з багатовіковою історією, архітектурою, традиціями та культурою Туреччини, яскраво відтворили кохання Роксолани та Сулеймана. У яскравих національних костюмах ліцеїсти із запалом станцювали народний турецький танець Хоран і пригостили журі національною традиційною стравою - калакаєм.

Вітаємо нашу команду, яка перемогла  в номінації «Найкращий сценічний образ»!

Склад команди:

Перелука Д., Мосійчук О., Андронік В., Огієвський А., Луценко І., Посвистак А., Іванова А., Принцевський Д., Радіна Е., Семенець К., Бречко О.

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79